نادي اوريفليم مصر
يسر إدارة النادي دعوتكم للإشتراك من خلالها وعمل العضوية في الشركة للإستفادة من مميزات العضويه والتمتع بالمنتجات الرائعة وذلك عن طريق الإشتراك تحت كود جولد دايراكتورعلاء فتحي محمد كود 755218
نادي اوريفليم مصر
يسر إدارة النادي دعوتكم للإشتراك من خلالها وعمل العضوية في الشركة للإستفادة من مميزات العضويه والتمتع بالمنتجات الرائعة وذلك عن طريق الإشتراك تحت كود جولد دايراكتورعلاء فتحي محمد كود 755218
نادي اوريفليم مصر
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

نادي اوريفليم مصر

منتدي خاص لشركه اوريفليم السويدية لمستحضرات التجميل والعناية بالبشرة ومميزات العضويه فيها
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول
يسر إدارة النادي ان تدعوكم للإشتراك في شركة اوريفليم السويدية لمستحضرات التجميل والعنايه بالبشرة تحت كود العضو الراعي جولد دايراكتور علاء فتحي محمدكود 755218 او تحت الكود الشخصي للعضو الراعي صافيناز محمود كود 755748 لمن ترغب في التعامل مع سيدات فقط
لغير الأعضاء يمكنكم الحصول علي المنتجات بسعر العضوية فقط بالاتصال علي 0182263105 وتصلكم حيثما كنتم
لعمل العضوية في اوريفليم عن طريق النت يمكنكم اتباع الرابط التالي مباشرة

Consultant registration


 

 السينابون

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
NONA




عدد المساهمات : 15
نقاط : 23
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 03/08/2009

السينابون Empty
مُساهمةموضوع: السينابون   السينابون Icon_minitimeالثلاثاء أغسطس 18, 2009 11:53 pm


متهيألى مفيش حد مش بيحب السينابون وانا عن نفسى بمووووت فيها بس عمرى ما عملتها Very Happy
لاقيت الطريقة دى مكتوبة على النت من يومين مش عارفة هى مظبوطة ولا لا ياريت اللى جربت تعملها فى البيت وظبطت معاها تكتب الطريقة

طريقة عمل السينابون


المقادير
خمسة وثلاث ارباع كوب دقيق
ربع كوب سكر
ثلث كوب سمن
2 ملعقة خميرة
ملعقة ملح
اثنين ونصف كوب ماء

الحشوة
علبة سكر بني + نصف كاسة قرفة مطحونة


الصوص
حليب محلى كبير
12حبة جبن كيري
تخلط في خلاط الكاس


الطريقة
تعجن المقادير وتترك العجينه لمدة ساعة حتى تخمر
بعد ساعة من العجن تقسم العجينة الى 6 أو 5 أقسام

يفرد كل قسم ...

ثم يدهن بالزبدة السائلة ....

ثم يرش بالحشوة


وممكن ان تضعين الجوز او اللوز حسب الرغبه..

ثم تلف على شكل اسطواني ...


وفي هذا الاثناء يعمل الصوص بان تضعي مقادير الصوص المخلوطة في قدر على النار ثم تخلطيها
بعد اخراج الصينية من الفرن يصب الصوص عليها تترك حتى تبرد

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
safynaz
Admin
safynaz


عدد المساهمات : 311
نقاط : 673
السٌّمعَة : 4
تاريخ التسجيل : 10/08/2009
العمر : 49
الموقع : https://oriflame-egypt.ahlamontada.net/

السينابون Empty
مُساهمةموضوع: رد: السينابون   السينابون Icon_minitimeالخميس أغسطس 27, 2009 11:34 am

شكلها حلو الصراحة ياريت تجربيها وتبعتيلي كام حتة عشان نعرف هي حلوة ولا لا لأني بموووووووت فس السينابون وشكرا على الصنف يا قمر
Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
بلقيس




عدد المساهمات : 7
نقاط : 7
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 17/07/2011

السينابون Empty
مُساهمةموضوع: رد: السينابون   السينابون Icon_minitimeالأحد يوليو 17, 2011 5:27 pm

انا عملت نفس الطريقه ماتحطيش جبنه بتنشف الصوص قربيها بدون جبنه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
السينابون
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
نادي اوريفليم مصر :: مطبخ أوريفليم :: ركن الحلويات-
انتقل الى: